2016 vuoden uudet laitteet

Sateenvarjo, joka kertoo omistajalleen, jos tämä on unohtamassa sen? Lapsen turvaistuin, joka varmistaa mahdollisimman turvallisen matkan? Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä uusista laitteista ja tuotteista, joista vuosi 2016 toi markkinoille. Tällä hetkellä arjen teknologia keskittyy älykkäisiin koteihin, virtuaalitodellisuuteen ja urheilun, sekä hyvinvoinnin laitteisiin. Tästä löytyy lyhyt lista parhaimpiin tuotteisiin:

  • Oombrella

Tämä sateenvarjo kertoo, jos luvassa on sadetta, ja muistuttaa omistajaansa, mikäli tämä on unohtamassa varjon.

  • Virtuaalitodellisuus

Tämä ei ole pelkästään vuoden 2016 keksintö, mutta yhä edullisempien laitteiden saaminen on. Nykyään halvimpia virtuaalitodellisuus paketteja saa jopa alle 100 eurolla.

  • Sähköiset kulkuvälineet

Tasapainoskootteri valloitti markkinat aikaisemmin ja nyt mukaan on päässyt useita uusia laitteita, jotka sopivat kaupunkikäyttäjille. Näiden avulla liikkuminen on sekä nopeaa, kätevää että ympäristöystävällistä.

  • Vauvantarvikkeet

Markkinoille pääsi “vuonna 2016” esimerkiksi turvaistuin, joka tarkkailee automaattisesti painetta ja tasapainoa, sekä monitori, joka tarkkailee vastasyntyneen elintoimintoja.

  • Älykkäät kodinkoneet

Arki tulee tosiaan mullistumaan, kun jääkaappi voi itse muistuttaa mitä tarvikkeita puuttuu, tilata ne netistä ja jopa ehdottaa reseptejä ja lukea ne ääneen. Eikä enää tarvitse vaivautua viinipullon avaamiseen, nappia painamalla jääkaappi kaataa lasillisen aivan kuten nykyään jääpalojen kanssa.